Kampvuuravond 7 maart 2020

Op zaterdag 7 maart is er weer een nieuwe kampvuuravond. Tijdens deze avond zullen we ook een spreker hebben die ons in 20 minuten gaat inspireren. Eugene Poppe zal spreken met als thema: “levenslessen vanuit een sterfbed”.  Eugene is 17 jaar adjunct-directeur geweest bij Agapè Nederland en voorzitter bij Stichting Gave. Hij is schrijver van het boek “Geboren om te vliegen en Groeien als een Palm”. Ook verzorgt hij trainingen en spreekbeurten om Bijbelse thema’s praktische handen en voeten te geven.

Verder zijn er deze avond uiteraard weer de gebruikelijke ingrediënten zoals veel andere mannen, kampvuurvoer en een biertje.

 

Spreker Eugene Poppe

Waarom?

Wij van Fire Up vinden kampvuuravonden de perfecte manier om mannen met elkaar in gesprek te laten gaan. Er wordt een kampvuur aangestoken, bier gedronken en er wordt voor vlees of iets anders te eten gezorgd.

Fire Up geeft mannen de gelegenheid om wat dieper met elkaar in gesprek te gaan. Over het algemeen doen mannen dat niet zo snel, terwijl echte vriendschap tussen mannen wel hartstikke belangrijk is. Er worden 6 kampvuuravonden per jaar georganiseerd. Soms met een inspirerende spreker.

Nieuwsgierig?

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van onze kampvuuravonden. Wil je ook graag een keer komen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van als onze events zoals de mannendag en de kampvuuravonden.

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Van een kleine vonk komt vaak een groot vuur.

    CONTACT