Mannendag 2020: Deelnemer of toeschouwer?

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de mannendag 2020 in volle gang. Deze dag zal plaatsvinden op zaterdag 23 mei. Reserveer deze datum nu vast in je agenda want dat wil je natuurlijk niet missen.  Het beloofd in ieder geval een mannendag te worden met sport, ontspanning, René Ruitenberg als spreker, enzovoorts. Je kunt je natuurlijk ook alvast opgeven voor deze mannendag door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

René Ruitenberg

René is getrouwd met Mirjam en ze wonen samen met hun drie kinderen Thom, Roos en Merel in Elburg. Na 25 jaar actief te zijn geweest als marathonschaatser en een seizoen als coach, heeft René begin 2013 een punt gezet achter zijn schaatscarrière. Hij heeft een groot verlangen om de sportwereld maar ook (kerkelijk) Nederland te vertellen over het Evangelie.

Als radicale christen heeft René het verlangen om in het centrum van Gods wil te verkeren. Hij wil gaan voor Go(u)d met Geloofshelden. Hierbij stelt hij de eenheid in Christus centraal. Het gaat om Hem!

Met zijn spreekbeurten in kerken en gemeenten wil René (lauwe) christenen (weer) in vuur en vlam zetten voor hun Heer. Zodat zij een verlangen krijgen om werkelijk Zijn plan voor hun leven te ontdekken en daaruit te leven.

Mannendag 2019

We mogen terugkijken op een prachtige zeer geslaagde mannendag afgelopen mei 2019! We vonden het ontzettend gaaf om met zoveel mannen bij elkaar te mogen genieten van ontspanning, humor, lekker eten, een gave samenkomst en niet als allerminste Joop Gottmers. Hieronder hebben we een impressie voor je van de mannendag 2019.

Meld je aan voor de mannendag 2020

Schrijf je nu in voor de mannendag op zaterdag 23 mei. Het beloofd weer een gave dag te worden met sport, ontspanning, lekker eten en meer.

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    KERNWOORDEN

    Bekijk het laatste nieuws