Onze Missie

Fire Up Leidsche Rijn organiseert o.a. kampvuuravonden voor mannen! Het zijn avonden met vooral mannen van kerkgemeenschappen uit de regio, de avond is niet alleen bedoeld voor christenen maar het idee om samen te komen is wel ontstaan vanuit een christelijke identiteit.

Fire-Up is ontstaan in Oostenrijk bij de Weissensee. Na het schaatsen kwamen een aantal mannen met elkaar in gesprek onder het genot van een echt Oostenrijks biertje. Er gebeurde die avond wat bijzonders. Er ontstond een goed gesprek over onderwerpen waar mannen niet zo snel over praten. Dit voelde zo goed, dat er een verlangen kwam naar meer van dit soort gesprekken. Als Fire-Up willen we de ideale omstandigheden creëren voor een goed gesprek.

Tijd door brengen met enkel mannen! Wij geloven dat het voor een man essentieel is om met andere mannen te praten. Hiervoor hebben we 4 vragen waarvan wij denken dat we die ten alle tijden aan elkaar zouden moeten kunnen stellen.

Meer weten? Bezoek dan één van onze activiteiten.

Wat geloven wij

Vuur geeft een speciale sfeer, waardoor je lekker kan kijken naar de rondspringende vonken en ondertussen met een biertje in je hand in gesprek met andere mannen. Misschien wil je ook wel eens weten hoe die andere man het doet als vader, op zijn werk of in relatie met zijn vrouw.

Kom eens langs en durf het aan om andere mannen te ontmoeten en misschien ontstaan er wel nieuwe vriendschappen!

Initiatiefnemers

DICK TAKKEBOS
DICK TAKKEBOSOrganisator
NEEM CONTACT OP
CURTIS WATERVAL
CURTIS WATERVALOrganisator
NEEM CONTACT OP

Faith

Hope

Love

Get Connected

Kijk ook op onze facebookpagina en wordt vrienden met ons.